EFFECTIEF


“Tijdens de coaching heeft Nathalie mij op een fijne manier begeleid bij het behalen van mijn doelen. Kwaliteit staat bij haar voorop. Ze nam de tijd voor mij, hanteerde een persoonlijke aanpak en creëerde een sfeer waarin niet geoordeeld werd. Ik heb het hele traject als effectief en in lijn met mijn doelen ervaren. De spiegel die zij me voorhield tijdens de sessies zorgde ervoor dat ik mij bewuster werd van mijn huidige patronen en dat de oplossingen uit mijzelf kwamen. Als persoon straalt ze warmte en oprechtheid uit, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde bij haar.”


Zena

- Onderwijsprofessional

DIEPERE PATRONEN


“Nathalie heeft me geholpen om de diepere patronen te laten zien en ervaren. Patronen die maakten dat ik mezelf onvoldoende prioriteit gaf en teveel verantwoordelijkheid droeg voor anderen. Deze inzichten hebben me verder geholpen om ten eerste ruimte te creëeren, blokkades op te ruimen en mijn innerlijke rust te herpakken. Hiermee heb ik nu genoeg handvatten om andere keuzes te maken, die wenselijk zijn voor mij en in afstemming met mijn behoeftes in deze levensfase.”


Liever anoniem (v)

- Beleidsadviseur culturele sector

BELANGRIJKE KEUZES


“Nathalie heeft mij tijdens een aantal coachessesies geholpen bij het maken van belangrijke keuzes (baan, wonen) in mijn leven. Hierbij speelt angst een grote rol voor mij. Dankzij de coaching kan ik hier afstand van nemen en beter contact maken met mijn intuïtie en daardoor echt voelen elke keuze de juiste is voor mij, of dat er verschillende goede keuzes zijn. Ze geeft daarbij alle ruimte om te kijken naar mijn verleden om erachter te komen waar bepaalde gevoelens vandaan komen en hoe ik daarmee om kan gaan. Door haar technieken, geduld en levenservaring laat zij mij inzien wat ik diep vanbinnen wil. Anders dan mijn omgeving maakt zij geen keuze voor mij en oordeelt ze niet. Haar kracht is juist om mij zelf te laten inzien welke keuze een goede is voor mij en waarom. Dankzij de gesprekken zet ik de technieken nu ook zelf in zodat ik in nieuwe situaties beter keuzes kan maken .”


Bob

- Universitair docent/AI-expert

RUST & VERTROUWEN


“Nathalie Grotenhuis is een hele fijne coach. Ze straalt rust en vertrouwen uit. Een traject wordt duidelijk besproken, maar is niet vastomlijnd. Ze geeft je alle ruimte, luistert goed en stelt vragen, maar houd je ook een spiegel voor als dat nodig is. Voor mij was dat precies wat ik nodig had. Voorafgaand aan het traject speelde er in mijn werk- en privéleven zo veel, dat ik de burn-out nabij was. Aan de omstandigheden is nog niets veranderd, maar na de coaching wel hoe ik hiermee omga en hoe ik erin sta.”


Liever anoniem (v)

- Professional gemeente 

BLIJVEND RESULTAAT


“Pittig, mooi, verwarrend, leerzaam, intens.. Zo heb ik het coachingstraject ervaren. En gelukkig liep Nathalie naast me. Die me soms net even dat zetje in de juiste richting gaf en die me nooit met onzin of een détour weg liet komen. Dat was soms lastig en confronterend, maar uiteindelijk wel nodig om mijn doel te bereiken en tot een blijvend resultaat te komen. Ondanks de soms heftige momenten, creëert Nathalie en omgeving waarin je je veilig voelt waardoor je je kwetsbaar durft op te stellen. In relatief korte tijd weet ze door een combinatie van de juiste vragen en oefeningen tot de kern van het probleem door te dringen. Na 5 sessies heb ik mijn doel bereikt en meer dan dat. Niet alleen kan ik nu beter grenzen stellen, ook heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik niet meer zo streng voor mezelf. Ondanks dat het traject geen 'walk in the park' was, heeft het me veel gebracht en had ik dit niet zonder mijn coach kunnen bereiken.”


Liever anoniem (v)

- Freelance marcom professional

RUIMTE OM TE ZJN


“Nathalie is kracht en passie, maar ook empatisch en warm. Ze luistert, 'tast' en kijkt. Nieuwsgierig naar wat er in jou omgaat. Ze geeft je de ruimte om te zijn, prikkelt en stuurt bij waar nodig. Ze loopt met je mee op avontuur en laat je los, zodra je dat kan. Dankjewel Nathalie voor deze reis! Ik had hem niet zonder jou durven, kunnen maken.”


Bram

- ZZP professional

JEZELF HERVINDEN


“Wat een ontdekkings! Hoe je jezelf in een aantal coachgesprekken weet te hervinden en kunt ontwikkelen. Nathalie wist in korte tijd mijn situatie te doorgronden. met haar integere, professionele en kundige instelling zorgde ze voor een vertrouwede omgeving. Daardoor konden we fijne en open gesprekken voeren. Ik voelde geen moment weerstand om mijn verhaal te doen. Als de situatie daarom vroeg, wist Nathalie direct de juiste oefeningen toe te passen. Heel veel dank Nathalie dat jij mijn reisleidster was van mijn enerverende en leerzame coachreis!”


Liever anoniem (m)

- Marketingcommunicatie professional

SNEL HULP GEWENST


“Ik kwam bij Nathalie omdat ik het allemaal echt even niet meer wist, of hoe ik dingen aan moest pakken. We hadden op een zondag de telefonische intake omdat er snel hulp gewenst was en dit was zeer prettig. Hierna heb ik een coachtraject doorlopen waarbij verschillende aspecten zijn behandeld waar ik in het dagelijks leven tegenaan liep. Dit traject heeft mij geholpen om mezelf meer rust en ruimte te geven.”


Mark

- Zelfstandig ondernemer MKB

VEEL BEREIKT


“Ik was direct op mijn gemak bij Nathalie. In de veilige setting die ze creëert, voelde ik de vrijheid alles te delen en me kwetsbaar op te stellen. Nathalie is intuïtief heel sterk, luistert goed en voelt situaties perfect aan. Soms confronterend aangezien ik de neiging kan hebben om te doen alsof alles goed gaat, maar hier prikt ze direct doorheen. Ik vind het enorm bijzonder hoeveel we bereikt hebben in korte tijd. Door de inzichten die ik heb opgedaan, weet ik wat mij tegenhoudt om mijn dromen na te jagen en kan ik weer vooruit!”


Liever anoniem (v)

- Young management professional