Nathalie Grotenhuis Coaching
There is nothing permanent, except change

Reviews

"Veel bereikt in korte tijd"  

“Ik was direct op mijn gemak bij Nathalie. In de veilige setting die ze creëert voelde ik de vrijheid alles te delen en me kwetsbaar op te stellen. Nathalie is intuïtief heel sterk, luistert goed en voelt situaties perfect aan. Soms confronterend aangezien ik de neiging kan hebben om te doen alsof alles goed gaat, maar hier prikt Nathalie direct doorheen. Ik vind het enorm bijzonder hoeveel we bereikt hebben in korte tijd. Door de vele inzichten die ik heb opgedaan weet ik wat mij tegenhoudt om mijn dromen na te jagen en kan ik weer vooruit!” 

"Andere keuzes maken"
"Nathalie heeft me geholpen met de diepere patronen te laten zien en ervaren, waardoor ik mezelf onvoldoende prioriteit gaf en te veel verantwoordelijkheid droeg voor anderen. Deze inzichten hebben me verder geholpen om ten eerste ruimte te creëren, blokkades op te ruimen en mijn innerlijke rust te herpakken. Hiermee heb ik nu genoeg handvatten andere keuzes te maken, die wenselijk zijn voor mij in afstemming met mijn behoeftes in deze levensfase."

"Ze geeft je de ruimte om te zijn" 

"Nathalie is kracht en passie, maar ook empathisch en warm. Ze luistert, tast en kijkt, nieuwsgierig in wat er bij jou omgaat. Ze geeft je de ruimte om te zijn, prikkelt en stuurt bij waar nodig. Ze loopt met je mee op avontuur en laat je los, zodra je kan. Dankjewel Nathalie voor deze reis! Ik had hem niet zonder jou durven, kunnen maken." [Bram, zzp]

"Integer, professioneel en kundig"  

“Wat een ontdekkingsreis! Hoe je jezelf in een paar gesprekken weet te hervinden en kunt ontwikkelen. Nathalie wist in korte tijd mijn situatie te doorgronden. Met haar integere, professionele en kundige instelling zorgde ze voor een vertrouwde omgeving. Daardoor konden we fijne en open gesprekken voeren. Ik voelde geen moment weerstand om mijn verhaal te doen. Als de situatie daarom vroeg, wist Nathalie direct de juiste oefeningen toe te passen. Heel veel dank Nathalie dat jij mijn reisleidster was van mijn enerverende en leerzame coachreis!” 

"In een veilige omgeving tot blijvend resultaat komen

"Pittig, mooi, verwarrend, leerzaam, intens, bevredigend. Zo heb ik het coachingstraject ervaren. En gelukkig liep Nathalie naast me, die me soms net even dat zetje in de juiste richting gaf en die me nooit, maar dan ook nooit met onzin of een détour weg liet komen. Dat was soms lastig en confronterend, maar uiteindelijk wel nodig om mijn doel te bereiken en tot een blijvend resultaat te komen. Ondanks de soms heftige momenten, creëert Nathalie een omgeving waarin je je veilig voelt waardoor je je kwetsbaar durft op te stellen. In relatief korte tijd weet ze door een combinatie van de juiste vragen en oefeningen tot de kern van het probleem door te dringen. Na 5 sessies heb ik mijn doel behaald en meer dan dat. Niet alleen kan ik nu beter grenzen stellen, ook heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik niet meer zo streng voor mezelf. Ondanks dat dit traject geen ‘picnic in the park’ was, heeft het me veel gebracht en had ik dit niet zonder mijn coach kunnen bereiken."

"Heeft feilloos door wanneer de focus moet worden bijgesteld" 

"Nathalie Grotenhuis is een hele fijne coach. Ze straalt rust en vertrouwen uit. Een traject wordt duidelijk besproken, maar is niet vastomlijnd. Nathalie heeft feilloos door wanneer de focus moet worden bijgesteld. Ze geeft je alle ruimte, luistert goed en stelt vragen, maar zal je ook een spiegel voorhouden als dat nodig is. Voor mij was dat precies wat ik nodig had. Voorafgaand aan het traject speelde er in mijn werk- en privéleven zo veel dat ik de burn-out nabij was. Er is nog niets aan de omstandigheden veranderd, maar na de coaching wel hoe ik hiermee omga en hoe ik erin sta." 

"Kwaliteit staat voorop, met warmte en openheid" 

“Nathalie heeft mij tijdens de coaching op een fijne manier begeleid bij het behalen van mijn doelen. Kwaliteit staat bij haar voorop. Dit merkte ik doordat ze de tijd voor mij nam, een persoonlijke aanpak hanteerde en doordat ze een sfeer creëerde waarin niet geoordeeld werd. Tijdens de intake luisterde ze goed naar mijn behoeften met betrekking tot de coaching, waardoor ik het hele traject als effectief en in lijn met mijn doelen heb ervaren. Bij Nathalie is er ruimte om aan verschillende soorten doelen te werken en om deze op realistische wijze te behalen. De spiegel die ze mij voorhield tijdens de sessies zorgde ervoor dat ik mij bewuster werd van mijn huidige patronen en dat de oplossingen uit mijzelf kwamen. Ook straalt zij als persoon warmte en oprechtheid uit, waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde bij haar. Ik ben dankbaar dat Nathalie mij heeft begeleid bij het behalen van mijn doelen.” [Zena]  

“De nodige doorbraken"

"Wat een bijzonder, leerzaam, confronterend en mooi traject is het geweest! De coaching door Nathalie Grotenhuis heeft bij mij voor de nodige doorbraken gezorgd. Naast dat ze mij heeft geholpen mezelf beter te leren begrijpen, heeft ze me ook geleerd mezelf te waarderen. De aanpak van Nathalie heeft er bij mij voor gezorgd dat ratio en gevoel samenkwamen. Je kunt het allemaal nog zo goed weten, maar je moet het ook in iedere vezel van je lijf voelen. Met haar methoden en gesprekken, die naadloos aansloten bij mijn persoonlijkheid, heeft Nathalie mij als mens completer gemaakt.” 

"Meer rust en ruimte" 

"Ik kwam bij Nathalie omdat ik het allemaal even niet meer wist, of hoe ik dingen aan moest pakken. We hadden op een zondag de intake over de telefoon omdat er snel hulp gewenst was, en dit was zeer prettig. Hierna heb ik een coachtraject doorlopen. Hierbij zijn verschillende aspecten behandeld, waar ik in het dagelijks leven tegenaan liep. Dit traject heeft mij geholpen om mezelf meer rust een ruimte te geven." [Mark, ondernemer] 

"De juiste vragen" 

"Nathalie bezit de gave om je eigen innerlijke stem naar de oppervlakte te brengen en leert je daarnaar luisteren. Anders daar waar men vaak geneigd is te adviseren in een gesprek, weet zij jou - met het stellen van de juiste vragen, het schetsen van beeldende situaties of metaforen - tot rake antwoorden te komen, zonder je te sturen."


Deze klantervaringen zijn geschreven door de cliënten zelf en met hun toestemming geplaatst. De cliënten die bovenstaande reviews hebben gegeven, zijn bovendien op aanvraag benaderbaar mocht je een referentiecheck naar mij als coach willen doen. Geef dit gerust aan tijdens het intakegesprek.