Nathalie Grotenhuis Coaching
There is nothing permanent, except change

Reviews

"Integer, professioneel en kundig"  

“Wat een ontdekkingsreis! Hoe je jezelf in een paar gesprekken weet te hervinden en kunt ontwikkelen. Nathalie wist in korte tijd mijn situatie te doorgronden. Met haar integere, professionele en kundige instelling zorgde ze voor een vertrouwde omgeving. Daardoor konden we een fijn en open gesprek voeren. Ik voelde geen moment weerstand om mijn verhaal te doen. Als de situatie daarom vroeg, wist Nathalie direct de juiste oefeningen toe te passen. Heel veel dank Nathalie dat jij mijn reisleidster was van mijn enerverende en leerzame coachreis!” 


"In een veilige omgeving tot blijvend resultaat komen"  

"Pittig, mooi, verwarrend, leerzaam, intens, bevredigend. Zo heb ik het coachingstraject ervaren. En gelukkig liep Nathalie naast me, die me soms net even dat zetje in de juiste richting gaf en die me nooit, maar dan ook nooit met onzin of een détour weg liet komen. Dat was soms lastig en confronterend, maar uiteindelijk wel nodig om mijn doel te bereiken en tot een blijvend resultaat te komen. Ondanks de soms heftige momenten, creëert Nathalie een omgeving waarin je je veilig voelt waardoor je je kwetsbaar durft op te stellen. In relatief korte tijd weet ze door een combinatie van de juiste vragen en oefeningen tot de kern van het probleem door te dringen. Na 5 sessies heb ik mijn doel behaald en meer dan dat. Niet alleen kan ik nu beter grenzen stellen, ook heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik niet meer zo streng voor mezelf. Ondanks dat dit traject geen ‘picnic in the park’ was, heeft het me veel gebracht en had ik dit niet zonder mijn coach kunnen bereiken."


"Kwaliteit staat voorop, met warmte en openheid" 

“Nathalie heeft mij tijdens de coaching op een fijne manier begeleid bij het behalen van mijn doelen. Kwaliteit staat bij haar voorop. Dit merkte ik doordat ze de tijd voor mij nam, een persoonlijke aanpak hanteerde en doordat ze een sfeer creëerde waarin niet geoordeeld werd. Tijdens de intake luisterde ze goed naar mijn behoeften met betrekking tot de coaching, waardoor ik het hele traject als effectief en in lijn met mijn doelen heb ervaren. Bij Nathalie is er ruimte om aan verschillende soorten doelen te werken en om deze op realistische wijze te behalen. De spiegel die ze mij voorhield tijdens de sessies zorgde ervoor dat ik mij bewuster werd van mijn huidige patronen en dat de oplossingen uit mijzelf kwamen. Ook straalt zij als persoon warmte en oprechtheid uit, waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde bij haar. Ik ben dankbaar dat Nathalie mij heeft begeleid bij het behalen van mijn doelen.” 

 

“De nodige doorbraken"

"Wat een bijzonder, leerzaam, confronterend en mooi traject is het geweest! De coaching door Nathalie Grotenhuis heeft bij mij voor de nodige doorbraken gezorgd. Naast dat ze mij heeft geholpen mezelf beter te leren begrijpen, heeft ze me ook geleerd mezelf te waarderen. De aanpak van Nathalie heeft er bij mij voor gezorgd dat ratio en gevoel samenkwamen. Je kunt het allemaal nog zo goed weten, maar je moet het ook in iedere vezel van je lijf voelen. Met haar methoden en gesprekken, die naadloos aansloten bij mijn persoonlijkheid, heeft Nathalie mij als mens completer gemaakt.” 


"Meer rust en ruimte" 

"Ik kwam bij Nathalie omdat ik het allemaal even niet meer wist, of hoe ik dingen aan moest pakken. We hadden op een zondag de intake over de telefoon omdat er snel hulp gewenst was, en dit was zeer prettig. Hierna heb ik een coachtraject doorlopen. Hierbij zijn verschillende aspecten behandeld, waar ik in het dagelijks leven tegenaan liep. Dit traject heeft mij geholpen om mezelf meer rust een ruimte te geven." [Mark, ondernemer] 

 

"De juiste vragen" 

"Nathalie bezit de gave om je eigen innerlijke stem naar de oppervlakte te brengen en leert je daarnaar luisteren. Anders daar waar men vaak geneigd is te adviseren in een gesprek, weet zij jou - met het stellen van de juiste vragen, het schetsen van beeldende situaties of metaforen - tot rake antwoorden te komen, zonder je te sturen." 

 

"Onbevooroordeeld" 

“Ik dacht dat ik het allemaal best aardig op een rijtje had. Maar best aardig was vooral ‘prima genoeg’ om niet aan m’n daadwerkelijke knelpunten te hoeven werken. Want daar was ik toch een tikkeltje angstig voor. ‘Ik doe al zoveel zelfonderzoek, en ben al zo kritisch. Dan zit ik niet per se te wachten op nog meer reflectie’, waren mijn argumenten om geen coachtraject aan te hoeven gaan. Tot ik Nathalie sprak. En wat ben ik gelukkig dat ik die kans met beide handen heb aangegrepen. Nathalies coaching was zo enorm waardevol voor mij. Ondanks dat ik het best spannend vond, stelde ze me enorm op m’n gemak door een veilige setting te creëren waarin ze onbevooroordeeld naar me luisterde. En waardoor ik het belangrijke gesprek met mezelf kon aangaan. De eerlijkheid en oprechtheid waarmee Nathalie anderen wil helpen, is ontwapenend en liefdevol. Dat was het in ieder geval zeker voor mij. Want hierdoor kon ik in heel korte tijd al grootse inzichten vergaren en doorbraken creëren. Ik ben Nathalie heel dankbaar voor de hulp en raad haar iedereen aan die werkelijk verandering in zijn leven wil aanbrengen.” 

De cliënten die bovenstaande reviews hebben gegeven, zijn op aanvraag benaderbaar op het moment dat je een serieuze referentiecheck wilt doen. Geef dit gerust aan tijdens het intakegesprek.