Nathalie Grotenhuis Coaching
There is nothing permanent, except change

Coaching

Coaching is een krachtige en effectieve manier om - in het hier en nu - iets te veranderen met blijvend resultaat. Om weer in beweging te komen, patronen te doorbreken, of om juist wat meer te leren accepteren en daarmee rust te vinden. Of om wat 'orde in de chaos' te scheppen. Een manier bovendien om jezelf beter te leren kennen en verder te ontwikkelen. In relatie tot jezelf en anderen. En een leven te leiden wat voor jou belangrijk en waardevol is. En keuzes te maken die vanuit jouzelf komen. Zonder je zorgen te maken over wat een ander daar misschien van denkt.

Met welke vragen kom je? 

Soms laat iemand in je directe omgeving jou zien welk gedrag je vertoont. Vaker nog ervaar je zelf jouw eigen gedrag of heb je een mening over hoe je zelf reageert op mensen en/of situaties. En merk je dat bepaalde dingen echt anders mogen. Omdat ze je niet verder brengen, of je juist tegenwerken. Misschien ben je onzeker of perfectionistisch. Heb je een (te) groot verantwoordelijkheidsgevoel en vind je het lastig om je grenzen aan te geven. Of kom je maar niet van een hardnekkig patroon of belemmerende overtuiging af. Misschien kom je conflicten of onzekerheden tegen in je werk- of privéleven. Of is je gedrag of communicatie verre van effectief. Of misschien zit je 'vast', en wil je ergens graag weer beweging in krijgen. Of voel je je onbestemd en weet je het gewoon allemaal even niet meer. Zo maar een aantal voorbeelden die ik als coach regelmatig tegenkom in mijn praktijk. Voorbeelden die niet gebonden zijn aan leeftijd, achtergrond en beroep. Want we zijn allemaal mens. Maar gelukkig ook voorbeelden waarin je met behulp van coaching positieve stappen in kunt zetten. Met blijvende verandering. 

Praktisch en concreet

Met jezelf 'aan de slag gaan'? Daar is wel commitment, durf en vertrouwen voor nodig. Maar het mooie is: vaak zit alles wat je nodig hebt, al in je. Met de wil en de juiste inzichten en gevoel, kan iedereen een eerste stap zetten naar verandering. Als coach help ik je daar graag bij. We stellen heldere doelen en laten ruimte voor wat er komt. Dat is altijd ons uitgangspunt. Je gaat ervaren dat inzichten en veranderingen in korte tijd kunnen ontstaan. Omdat je bovendien praktisch en concreet aan de slag gaat en relatief snel resultaat ziet, blijkt het - naast enorm waardevol - vaak ook nog eens heel leuk en inspirerend, zo'n coachtraject. Als coach sta ik met aandacht, energie en plezier voor je klaar om samen de stap te zetten naar een mooi coachtraject waarin jij met succes je doelen kunt behalen. Je kunt bij mij terecht voor levens- en werk-gerelateerde coaching en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Ik coach je graag dichter naar jezelf, naar beweging of juist acceptatie, en daarmee verandering. Want na afloop sta je er absoluut 'anders' in. Lees hier meer over mijn aanpak en aanbod.